fbpx

Proizvođači

BELKOSMEX

Belkosmex- jedan od najvećih beloruskih proizvođača kozmetike za negu lica, tela i kose.

Dve sopstvene istraživačke laboratorije omogućavaju nam da razvijamo kozmetičke formule i recepte, fokusirajući se na najviši kvalitet i zahtevan ukus naših kupaca.

Korišćenje ekoloških biljnih materijala, odbijanje upotrebe proizvoda životinjskog porekla i steroidnih preparata glavni su principi u razvoju i stvaranju naše kozmetike.

Sva kozmetika pod zaštitnim znakom Belkosmex proizvodi se u Republici Belorusiji koristeći visokokvalitetne sirovine, čiji su dobavljači više od 30 poznatih stranih kompanija iz Austrije, Nemačke, Francuske, Velike Britanije i Japana.

Gotovi proizvodi podležu obaveznoj deklaraciji i državnoj higijenskoj registraciji u Republici Belorusiji.


BELITA-M

Već 10 godina težimo ka savršenstvu proizvoda. Za svo to vreme prešli smo put od uvođenja prvih domaćih farbi za kosu do nezavisnog kreiranja i proizvodnje širokog asortimana kozmetike za najzahtevnije ukuse. Danas su izvori naše inspiracije dragoceni elementi sveta koji nas okružuje, sve najskuplje što priroda može da ponudi, preispita i redizajnira u naučnim laboratorijama uz korišćenje visokotehnološke opreme. Po svojim ciljevima i idealima smo alhimičari koji gore od želje da dobiju eliksir večne lepote i mladosti. Genijalnost kreativnosti kombinujemo sa tačnim proračunima, lekovitim svojstvima biljaka, složenim organskim formulama, snagom elemenata sa automatizovanom proizvodnom opremom, tako da kozmetički proizvodi nastali kao rezultat toga bolje se apsorbuju u kožu i kosu i na najbolji mogući način rešavaju probleme i udovoljavaju njihovim potrebama. Naša kozmetika je bazirana na prirodnim i veštačkim sastojcima. Arganovo ulje, crni kavijar, zlato, platina, peptidi, matične ćelije, nano-strukturne komponente – priroda i nauka ne poznaju granice.


LABORATORIJA LEPOTE I ZDRAVLJA „PANTICA“

Krimska „Laboratorija za lepotu i zdravlje“ Pantika proizvodi kozmetičke preparate širokog i uskog spektra delovanja, kao i bioaktivne dodatke „Morska apoteka“ koji jačaju imunitet i zdravlje ljudi. Kompanija je osnovana 1997. godine u Kerču na bazi Naučno-tehnološkog centra UNIS. Centar je bio specijalizovan za proučavanje biohemijskog sastava morskih organizama Crnog i Azovskog mora i mogućnosti izdvajanja iz njih supstanci koje bi bile efikasne u kozmetologiji i korisne za zdravlje ljudi. Prirodna kozmetika Pantika je napravljena uz korišćenje patentirane tehnologije od morskih hidrobionata (mekušci, alge, morski psi), morske ružičaste soli, kao i od grožđa, lekovitog blata i gline, esencijalnih ulja i drugih prirodnih sastojaka. Zahvaljujući snažnoj eksperimentalnoj bazi i naprednim naučnim dostignućima krimska laboratorija je lansirala na tržišteveoma jedinstvenu seriju kozmetičkih proizvoda. Važno pravilo u receptu svih sredstava je bilo izbacivanje štetnih sintetičkih sastojaka.

 
BIOLIT

Kompanija Biolit je osnovana 1991. godine u Tomsku. To je inovativna i vertikalno integrisana kompanija sa uzastopnim fazama tehnološkog procesa: uzgojem, sakupljanjem, vađenjem ekološki prihvatljivih biljnih materijala i sa naučno zasnovanom proizvodnjom kozmetičkih proizvoda uz korišćenje jedinstvene tehnološke opreme. Pažljivo pratimo da rezultat naših napora koji dospe u vaše ruke bude potpuno koristan i siguran. U svim fazama proizvodnje se vrši stroga kontrola kvaliteta – od sirovina do gotovih proizvoda. Kompanija Biolit kontinuirano sprovodi istraživanja u sopstvenoj laboratoriji kako bi svakim danom bila sve bolja. Garantujemo kvalitet našeg proizvoda. Prirodni sastojci se pažljivo uzgajaju na sopstvenim poljima u podnožju Altaja, pod posebnim povoljnim uslovima. Istovremeno, hemijska đubriva i pesticidi se, u principu, ne koriste. Altajske biljke koje se gaje u staklenicima Biolit su: rodiola, zizifora, highlander, geranijum i mnoge druge.

 
ALFIT PLUS

Kompanija Alfit Plus se više od 10 godina bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom visokokvalitetnih zdravstvenih, preventivnih i kozmetičkih proizvoda na bazi prirodnih biljnih sastojala. U asortimanu kompanije postoji više od 100 artikala lekova napravljenih od prirodnih sirovina. Recept svakog proizvoda kompanije je kombinacija vekovnog iskustva tradicionalne medicine i savremenih dostignuća nauke. Proizvodne mogućnosti kompanije Alfit Plus omogućavaju očuvanje celog kompleksa prirodnih aktivnih materija doprinoseći optimalnom funkcionisanju sistema ljudskog tela i obezbeđujući dobro zdravlje i dugovečnost. Kozmetička serija Fitofloris kompanije Alfit Plus je prirodna kozmetika Altaj stvorena zahvaljujući darovima prirode. Planina Altaj je jedno od ekološki najprihvatljivijih mesta na svetu i s pravom se smatra „zelenom apotekom“ Rusije. Na ovom mestu se vrši skupljanje biljnog materijala za proizvodnju proizvoda kompanije. Buket altajskih biljaka koje se nalaze u kozmetici kompanije Alfit Plus je neprocenjiv u brizi za lepotu i zdravlje i omogućava vam da produžite mladost dugi niz godina.

 
MEDLINFARM

Kompanija Medlinfarm je počela sa radom 2001. godine. Glavni cilj je bio razvoj visoko efikasnih lekova na bazi prirodnih sirovina. Jezgro naučne grupe činili su profesori sa Pijatigorske farmaceutske akademije i vodeći zaposleni saradnici Instituta za vojnu medicinu. Takvo partnerstvo je omogućilo  stvaranje i sveobuhvatno testiranje čitavog spektra lekova. Trenutno kompanija proizvodi eksterne proizvode: niz medicinskih i preventivnih i kozmetičkih preparata „Altaj“ i „Altajsko blago“ proizvedenih po starim altajskim receptima uz korišćenje najnovije tehnologije i savremene opreme. Klinička ispitivanja su izvršena u centralnim medicinskim ustanovama Ministarstva odbrane Rusije i vodećim sanatorijumima kavkaskih banja sa mineralnom vodom. Za praktični doprinos jačanju zdravlja nacije, proizvodi serije Altaj su nagrađeni zlatnim medaljama ruskih i evropskih akademija prirodnih nauka. Svi proizvodi se proizvode na modernoj farmaceutskoj i kozmetičkoj opremi visokih performansi i poseduju sertifikate o usaglašenosti.

 
MORSKI TRETMANI

Sea Heals je ruski proizvođač prirodne kozmetike. Prirodnu kozmetiku stvaramo od onoga što nam pružaju more i okolna priroda. Kontrolišemo svaku fazu proizvodnje, od kupovine sirovina i proizvodnje kozmetike, pa sve do slanja robe našim kupcima. Svi znaju da odlična lekovita svojstva mora  neverovatno utiču na ljudsko telo. Voda Crnog mora, kao složenog hemijskog jedinjenja, ima mnoga korisna svojstva. Minerali i elementi u tragovima, kao što su, na primer, vodonik, magnezijum, kalijum i kalcijum, postaju svojevrsni hranjivi koktel za našu kožu. Morska voda je jedna od najboljih prirodnih kozmetika! Zasićujući kožu kiseonikom, ona omogućava čišćenje tela i kože, kao prirodan spa tretman. Raznolikost biljnog sveta u Crnom moru je neverovatna. Ima preko 250 vrsta algi. Skoro sve crnomorske alge široko se koriste u kozmetologiji. Ko algi sa visokim sadržajem joda je dokazano da je ovaj element od vitalnog značaja za normalno funkcionisanje ljudskog tela. Morske alge karakteriše ogromna koncentracija hranljivih sastojaka, što znači da će imati snažniji i brži efekat u borbi protiv znakova starenja, isušivanja kože. Ubrzaće efekat svih ostalih biljnih sastojaka sadržanih u prirodnoj kozmetici „Sea Heals“. Među algama posebno mesto zauzima spirulina. To je jedina praistorijska alga koja je do danas preživela u svom netaknutom stanju. Uvek je bila i ostala ekološki prihvatljiva. U kozmetologiji se koristi kao sredstvo za povećanje tonusa, elastičnosti kože, za jačanje tela, odnosno za toniranje ne samo kože, već i svih mekih tkiva uključujući mišiće. Spirulina doprinosi ne ne samo fizičkoj kondiciji tela, već čini da isto postane elastično, mlado. Za kozmetičke proizvode „Sea Heals“ sakupili smo sve najbolje i najkorisnije što nam prižaju more i priroda koja nas okružuje. Povoljni klimatski uslovi, čist vazduh, velika koncentracija minerala, sve to daje biljkama koje smo izabrali za naše proizvode najbolja lekovita svojstva. „Sea Heals“ je prirodna, wellness nega  – kozmetika koja će vam pomoći da održite mladost, lepotu i zdravlje!

 
PHARM PRODUCT

Kompanija „Poljoprivredni proizvod“ je osnovana 1999. godine na teritoriji Altaja. Kompanija već 18 godina proizvodi biološki aktivne dodatke na bazi prirodnih, biljnih, ekološki prihvatljivih sirovina koristeći sopstvene, jedinstvene proizvodne tehnologije. Asortiman proizvoda raste svake godine i pokriva sve više i više ciljnih potrošača. Zadovoljstvo nam je da vam možemo ponuditi jedinstvenu seriju kozmetičkih proizvoda na bazi Altajskog mumijo. Kozmetički preparati na bazi Mumijo pozitivno deluju na kožu, pospešuju njeno podmlađivanje, sprečavaju pojavu promena povezanih sa godinama, izglađuju čak i duboke bore. Mumijo pruža koži ishranu mineralima, vitaminima i drugim korisnim elementima. Takođe, biološki aktivni proizvod pomaže u borbi protiv strija i celulita, koristi se za negu kose, pomaže u jačanju i rastu.

 
CRIMEAN NATURAL COLLECTION

Kompanija Crimean Natural Collection dizajnira i proizvodi kozmetičke proizvode bazirane na živim prirodnim komponentama Krimskog poluostrva. Kompanija proizvodi sertifikovanu organsku kozmetiku od 2010. godine, ali počeli smo sa novim izumima i razvojem naših proizvoda mnogo ranije. U doba sintetike i hemije garancija zdravlja je povratak prirodi. Krim je zadržao lepotu i isceljujuću snagu svoje prirode  – to je osnova našeg rada. Svi proizvodi se proizvode u skladu sa državnim standardima Rusije, u skladu sa Tehničkim propisima Carinske unije „O sigurnosti parfema i kozmetike“. Svaki od naših proizvoda ima deklaraciju o usaglašenosti sa Tehničkim propisima Carinske unije. Svi proizvodi se proizvode u skladu sa Državnim sanitarnim pravilima i Bezbednosnim standardima za parfeme i kozmetiku. Našu kozmetiku kreiraju biohemičari. Oni razumeju kako je sve na ovom svetu međusobno povezano, koji se procesi odvijaju u telu u celini, a posebno u koži, koji se procesi događaju u biljkama i koje supstance nastaju kao rezultat tih procesa. I najneverovatnije je to da se supstance koje se nalaze u našem telu, u našoj koži nalaze i u biljkama. Razumevanje ovoga omogućava kreiranje kozmetike koja će vam najviše odgovarati. Poznavanje međusobne povezanosti i međusobne izmenljivosti prirodnih komponenti u našem telu pomaže da se u kozmetiku unese najviše aktivnih materija koje će delovati na svim nivoima. I ne samo kože, već i celog tela. U isto vreme, komponente doprinose obnavljanju, pomlađivanju, pa čak i rekonfiguraciji kože. Da li su naši proizvodi jedinstveni? Složeno pitanje. Ali, jedno je sigurno – oni su tu i funkcionišu!

 
SITEK

Kompanija SaiTEK proizvodi jedinstvenu kozmetiku u gradu Stavropolju. Naziv kompanije potiče od dve engleske reči „science“ – nauka i „technology“ – tehnologija. Slogan odgovara nazivu – „Sila prirode u naučnoj tehnologiji“ i potvrđuje glavnu aktivnost preduzeća. Suština inovacijskog projekta: razvoj kozmetičkih proizvoda nove generacije pomoću nano tehnologije čvrstih lipidnih nano čestica, ekološki prihvatljivih sirovina Severnog Kavkaza – termalnih voda i lekovitog bilja. Lekovi imaju jedinstvena svojstva: nedostatak lepljivosti, podesiva apsorpcija, mala potrošnja sredstava, transdermalna penetracija, glatka tekstura i boja kože. Nova inovativna serija „Herzina“ bazirana na ekstraktima lekovitog bilja Severnog Kavkaza i termalnoj vodi iz izvora br. 1 Suvorovski i s. Kazminskoe, Stavropoljski region.

 
CRIMEAN ROSE

Crimean Rose – kozmetička kompanija koja proizvodi proizvode od prirodnih sirovina koje se gaje na Krimu. Kompanija ima stručnost u razvoju i kreiranju kozmetičkih proizvoda od 1930. godine. Glavni princip je maksimalna upotreba krimskih sastojaka u proizvedenim proizvodima. Sastojci koji se ne proizvode na poluostrvu ili se proizvode, ali ne zadovoljavaju parametre kvaliteta, kupuju se u drugim regionima Rusije, u Evropi i drugim zemljama. Glavne komponente koje su sa Krima su cvetne vode, esencijalna ulja. Za proizvodnju kozmetike na poluostrvu uzgajaju se dve sorte Krimske ruže – „duga“ i „magarac“. Biljke se odlikuju bojom, koncentracijom eteričnih ulja  u laticama i složenom negom. „Duga“ je tamno ružičasta, malina, a „jelen“ je svetla, bledo ružičasta. Glavne sorte lavande koje se gaje na Krimu su stepa, rekord, plava. Životni vek biljke je 25-30 godina, u zavisnosti od uslova životne sredine, metoda gajenja, klime, đubriva.