fbpx

Internet prodavnica kozmetike BONAMICA je uvoznik i distributer  kozmetičkih proizvoda iz Rusije i Belorusije.

Internet prodavnica kozmetike BONAMICA je uvoznik i distributer kozmetičkih proizvoda iz Rusije i Belorusije. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom iskustvu možemo da ponudimo svojim klijentima korisne biljne preparate i kvalitetne proizvode. Organsko bilje i prirodni sastojci sve se više koriste i cene u svetu i Srbiji. Među našim proizvodima možete pronaći prirodne preparate bez parabena, sulfata, GMO, hemijskih i drugih veštačkih dodataka.

Nudimo širok izbor kozmetičkih proizvoda koji se mogu naći na srpskom tržištu – proizvodi za negu lica, tela, proizvodi za kosu, zubna nega, dekorativna kozmetika, kreme za sunčanje, preparati za različite uzraste – za odojčad, decu, za muškarce, za problematičnu mladu kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu i još mnogo toga. U odeljku BLOG možete pronaći informacije od stručnjaka iz oblasti kozmetologije. Sa zadovoljstvom smo vam predstavili ponuđene prirodne proizvode i pomogli vam da izaberete šta vam najviše odgovara. Naša Kozmetika ne izaziva zavisnost i doprinosi regenerativnim i zaštitnim funkcijama kože.

Brinemo ne samo o nama koji trenutno živimo na ovoj planeti već i o generacijama koje nas prate. Proizvodi koje nudimo svedoče o našoj povezanosti s prirodom i njenom očuvanju. Izražavamo duboko poštovanje i ljubav prema životu i svemu što nas okružuje. Koncept „društvene odgovornosti“ shvatamo ozbiljno jer se odgovorno odnosimo prema životnoj sredini i svim živim bićima.

Naši proizvodni partneri se dugi niz godina bave proizvodnjom kozmetike od visokokvalitetnih i prirodnih sirovina. Za originalne recepte, tim stručnjaka koristi pažljivo odabrane prirodne sastojke – morske proizvode sa Crnog i Belog mora, Tihog okeana, biljke koje rastu u Sibiru, Altaju, južnoj Rusiji i Krimu. Predstavili smo jedinstvenu kozmetiku koja se zasniva na morskim prirodnim komponentama – ubodnim uljem, morskom jetrom, crnim kavijarom, morskim algama itd. Više informacija o tome možete naći u odeljku PROIZVOĐAČI.

SIGURNOST

Posebno je lepo biti lepši kada prirodne proizvode koristite za ličnu negu. Istovremeno, znamo da prilikom razvoja kozmetike na bazi prirodnih sastojaka moramo voditi računa o mogućim alergijskim reakcijama. Znamo koji se procesi odvijaju u ćelijama kože u svakoj fazi starenja, pa su proizvedene kreme i maske, šamponi i balzami, gelovi i pilingi toliko efikasni i bezbedni. Naša poslovna strategija je usmerena na prodaju sigurnih kozmetičkih proizvoda koji su efikasni u upotrebi i pristupačni za širok krug kupaca. Svaki od naših preparata dobija zdravstveni sertifikat kojim se potvrđuje apsolutna sigurnost i efikasnost upotrebe predstavljenih proizvoda.

Naši proizvodi zadovoljavaju evropske standarde kvaliteta. Proizvodi predstavljeni u trgovini BONAMICA nisu samo kozmetika na bazi bilja i morskih komponenti. Ovo je najbolja kozmetika iz Rusije i Belorusije, izabrana posebno za vas. I zaista djeluje! Brinemo ne samo o vašoj lepoti, već i o vašem novčaniku – sigurni smo da će naši proizvodi prijatno iznenaditi svakog kupca.