fbpx

Internet prodavnica kozmetike BONAMICA je uvoznik i distributer prirodnih kozmetičkih proizvoda iz Rusije i Belorusije.

Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom iskustvu, svojim klijentima možemo pouzdano ponuditi korisne biljne preparate i kvalitetne proizvode. Organsko bilje i prirodni sastojci sve se više koriste i cene u svetu i Srbiji. Među našim proizvodima možete pronaći prirodne preparate bez parabena, sulfata, GMO, hemijskih i drugih veštačkih dodataka. Svi proizvodi su organskog porekla, što potvrđuju međunarodni sertifikati.

Nudimo širok izbor proizvoda prirodne kozmetike koji se mogu naći na srpskom tržištu; proizvodi za lice, telo i kosu; zubna nega; dekorativna kozmetika; preparati za različite uzraste i ciljne grupe- za odojčad, decu, tinejdžere, žene i muškarce; preparati za razne probleme i tipove kože- za osetljivu, suvu, problematičnu i zrelu kožu; i još mnogo toga. U odeljku BLOG možete pronaći informacije od stručnjaka iz oblasti kozmetologije, sa zadovoljstvom smo vam predstavili ponuđene prirodne proizvode i pomogli vam da izaberete šta vam najviše odgovara. Prirodna kozmetika ne izaziva zavisnost i doprinosi regenerativnim i zaštitnim funkcijama kože.

Brinemo ne samo o nama koji trenutno živimo na ovoj planeti već i o generacijama koje nas prate. Proizvodi koje nudimo svedoče o našoj povezanosti s prirodom i njenim očuvanjem. Izražavamo duboko poštovanje i ljubav prema životu i svemu što nas okružuje. Koncept “društvene odgovornosti” shvatamo ozbiljno, jer smo odgovorni za životnu sredinu i sva živa bića.

Naši proizvodni partneri dugi niz godina bave se proizvodnjom kozmetike od visokokvalitetnih i prirodnih sirovina. Za originalne recepte, tim stručnjaka koristi pažljivo odabrane prirodne sastojke – morske proizvode sa Crnog i Belog mora, Tihog okeana, biljke koje rastu u Sibiru, Altaju, južnoj Rusiji i Krimu. Predstavili smo jedinstvenu kozmetiku koja se zasniva na morskim prirodnim komponentama- morskom soli, crnim kavijarom, morskim algama itd. Svi proizvodi su organskog porekla. Više možete pročitati u našem delu PROIZVOĐAČI.

SIGURNOST

Posebno je lepo biti lepši kada prirodne proizvode koristite za ličnu negu. Istovremeno, znamo da prilikom razvoja kozmetike na bazi prirodnih sastojaka moramo voditi računa o mogućim alergijskim reakcijama. Znamo koji se procesi odvijaju u ćelijama kože u svakoj fazi odrastanja, pa su proizvedene kreme i maske, šamponi i balzami, gelovi i pilingi toliko efikasni i bezbedni. Naša poslovna strategija je usmerena na proizvodnju i prodaju sigurnih kozmetičkih proizvoda koji su efikasni u upotrebi i pristupačni za širok krug kupaca. Svaki od naših preparata dobija zdravstveni sertifikat, koji potvrđuje apsolutnu sigurnost i efikasnost upotrebe predstavljenih proizvoda.

Naši proizvodi zadovoljavaju evropske standarde kvaliteta organske kozmetike. Proizvodi predstavljeni u prodavnici BONAMICA nisu samo prirodna kozmetika i ne samo kozmetika na bazi bilja i morskih komponenti. Ovo je najbolja kozmetika iz Rusije i Belorusije, izabrana posebno za vas. I zaista deluje! Brinemo ne samo o vašoj lepoti, već i o vašem novčaniku – sigurni smo da će naši prirodni proizvodi prijatno iznenaditi svakog kupca.